Cramele participante

Prețurile biletelor:

m

BILETE


Biletele pot fi achiziționate NUMAI până la data de 16 iunie și asigură accesul EXCLUSIV la cramele prevăzute în fiecare traseu, în intervalele orare prevăzute în programul de vizitare comunicat de către organizatori!


Pentru fiecare traseu sunt disponibile în fiecare dintre cele 2 zile un NUMĂR LIMITAT de bilete, așa că e bine să te grăbești. Anunță-ți prietenii și ocupați unul dintre cele:
100 de locuri/traseu CU TRANSPORT ASIGURAT (din București și retur) de către organizatori – 260 lei / persoană;20 de locuri/traseu CU TRANSPORT PROPRIU – 200 lei / persoană;

26- 27 Iunie 2021

Weekendul cramelor deschise

m

Îți place să fii oaspete? Ne place să fim gazde!


Ia-ți ACUM BILETUL la “Evadare în Dealu Mare 2021” și te vom aștepta, în 26-27 iunie, cu sticlele, cu brațele și cu cramele deschise – în natură, în aer liber și cu vinuri bune.

 

La doar o oră de București, Asociația Profesională Vitivinicolă Dealu Mare își dezvăluie comorile – din pivnițe și vii, din sufletele oamenilor locului.

 

12 crame, 4 trasee de vizitare, nenumărate peisaje și mulți prieteni te așteaptă.

Termeni și condiții

Ce se va întâmpla la Evadarea în Dealu Mare?

m
Vei cunoaște oameni cu aceleași pasiuni și interese, vei degusta, vei vizita locuri frumoase, vei învăța vinul de la profesioniștii care-l produc. În fiecare dintre cele 2 zile de weekend, vei putea alege câte unul dintre cele 4 trasee a câte 3 crame dis-ponibile, cu transportul asigurat de gazde sau pe cont propriu. Îi vei cunoaște în această Evadare pe oamenii din spatele vinurilor atât de apreciate sau poate încă nedescoperite. Vei trăi plăceri oenogastronomice și te vei bucura de socializare și de o memorabilă ieșire în natură.
m
La fiecare cramă vor fi disponibile platouri consistente și apă (incluse în prețul biletului), astfel încât să nu fie necesară întreruperea programului de vizitare pentru prânz. Cantitățile de vin degustate la fiecare cramă și asigurate prin achiziționarea unui bilet sunt de 50 ml din fiecare vin prezentat. Fiecare cramă va prezenta cel puțin câte 4 vinuri (de regulă mai multe).