Termeni și condiții -Evadare în Dealu Mare

Program

Dacă vremea nu ne permite să ne întâlnim în 22-23 august, evenimentul se va amâna pentru week-end-ul următor (29-30 august).

Programul de funcționare al evenimentului va fi sâmbătă și duminică, între orele 11-20.00. Datorită necesității de a asigura securitatea epidemiologică și de altă natură a participanților, sunt posibile anumite amânări necesare pentru formarea grupurilor sau chiar anulări fără vreo notificare prealabilă, dacă necesitățile de moment impun acest fapt.

Disclaimer

Dacă, din motive independente de voința organizatorilor, evenimentul nu poate avea loc până la data de 15 decembrie 2020, toți cumpărătorii de bilete vor primi în schimb pachete cu vinuri având valoarea de piață de 300 lei (pentru biletele de 1 zi) și, respectiv, 500 lei (pentru biletele de 2 zile) Având în vedere caracterul de binefacere al evenimentului, contravaloarea în bani a biletelor achiziționate nu va fi returnată.

Responsabilitate organizatori

[1] Biletele asigură dreptul de participare la oricare dintre evenimentele cultural artistice programate, în limita spațiului și a programului disponibil. Cantitățile de vin degustate la fiecare cramă și asigurate prin achiziționarea unui bilet sunt de 50 ml / fiecare vin. În afara acestor cantități și a micilor platouri cu cuburi de pâine & cașcaval oferite la degustare, vor fi disponibile contra cost mâncăruri de inspirație locală sau internațională furnizate de către food truck-urile invitate la eveniment.

Durată vizitare

Pe durata celor două zile, participanții vor avea acces o singură dată la fiecare dintre crame – durata vizitei neputând depăși 2 ore, din nevoia de a asigura accesul tuturor oaspeților.

 

Pentru biletele valabile o zi cu transport asigurat, organizatorii garantează vizitarea a cel puțin 3 crame iar pentru ele valabile 2 zile, vizitarea a cel puțin 6 crame.

 

Pentru participanții cu transport propriu, accesul este permis la toate cramele, dar avertizăm că e posibil să nu poată fizic ajunge să le viziteze, deoarece va fi nevoie să formăm grupuri de minim 20 persoane.