🥂  Hai în Dealu Mare pentru o zi altfel!

În fiecare lună sărbătorim Sâmbăta Sticlelor Deschise. Este o ocazie excelentă pentru a cunoaște cramele și oamenii din spatele lor la ei acasă, de a degusta vinuri pe care poate nu le cunoști încă și de a învăța despre vin într-o atmosferă relaxată, unde întrebările sunt primite cu bucurie și primesc răspunsuri de la specialiști.

Când?

Sâmbătă, 30 aprilie, începând cu orele 11.00 până seara.

Unde?

La ediția de luna aceasta  avem 8 crame. Puteți vizita oricâte doriți, dar nu recomandăm mai mult de 2, poate deveni obositer și nu aveți timp să vă bucurați de întreaga experiență.
📍 Fiecare dintre crame se va vizita individual. Puteți vizita câte crame doriți.
📦 Fiecare cramă a propus un anumit program de vizitare și un set de pachete dintre care puteți alege ce este pe gustul dvs. Pachetele se pot consulta prin click pe logo-ul fiecărei crame.

🎟️ Biletul de acces

Intrarea și degustarea se achită la fiecare cramă în parte.

🚗 TRANSPORT

Fiecare participant își poate asigură transportul, cramele pun la dispoziție gratuit locuri de parcare. Vă rugăm să vă luați toate măsurile necesare pentru a degusta în siguranță și să nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice.

Partenerii noștri vă pot sta la dispoziție și cu opțiuni de transport pentru grupuri organizate, sau care se formează pe parcurs. Mai multe detalii aflați direct de la ei

Crame participante la ediția IX & Program