🥂  

Ce?

Asociația Dealu Mare a stabilit că în fiecare lună va exista o Sâmbătă a Porților și Sticlelor Deschise la care vor participa cramele membre. Este o ocazie excelentă pentru a cunoaște cramele și oamenii din spatele lor la ei acasă, de a degusta vinuri pe care poate nu le cunoașteți încă și de a învăța despre vin într-o atmosferă relaxată, unde întrebările sunt primite cu bucurie și primesc răspunsuri de la specialiști.
Alegeți un weekend cu totul altfel!

Când?

Sâmbătă, 29 mai, începând cu orele 11.00 până seara.

Unde?

La ediția III  avem 10 crame, dintre care 3 în premieră la Sâmbăta Sticlelor Deschise

Transport?

Pentru cramele DAGON-SERVE-METAMORFOSIS-APOGEUM luați legătura cu dl Vali Chiru (Wine Roads) 0737 522 557
Pentru cramele LICORNA, BUDUREASCA, SERVE & METAMORFOSIS luați legatura cu dl Florin Tunaru (Tripi Trip) 0731 700 248

📍Fiecare dintre crame se va vizita individual. Puteți vizita câte crame doriți.
📦 Fiecare cramă a propus un anumit program de vizitare și un set de pachete dintre care puteți alege ce este pe gustul dvs. Pachetele se pot consulta în continuare.

🎟️ Biletul de acces

Intrarea și degustarea se achită la fiecare cramă în parte.

🚗 TRANSPORT

Fiecare participant își poate asigură transportul, cramele pun la dispoziție gratuit locuri de parcare. Vă rugăm să vă luați toate măsurile necesare pentru a degusta în siguranță și să nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice.
Unele crame oferă opțini de transport pentru grupuri, verificați în descrierea ofertei lor și contactați direct crama.
😷𝗡𝗼𝗿𝗺𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗦𝗔𝗥𝗦 𝗖𝗼𝘃 𝟮
* Pentru buna desfășurare a vizitelor în condiții de siguranță sanitară, cramele de mai sus vor permite accesul numai acelor oaspeți care:
  • acceptă să le fie luată temperatura la intrare și au mai puțin de 37,3 grade Celsius;
  • poartă măștile de protecție în toate situațiile care nu implică degustarea efectivă a vinurilor;
  • respectă distanțarea fizică pe toată durata vizitei;
  • semnează o declarație pe propria răspundere că își asumă exclusiv responsabilitatea pentru eventualele îmbolnăviri cu virusul SARS Cov 2.
  • În funcție de evoluția numărului de îmbolnăviri la nivel național și în funcție de situațiile locale apărute până la data evenimentului, cramele participante își rezervă dreptul de a anula, fără explicații suplimentare, evenimentul.
** Deoarece necesitatea protecției împotriva îmbolnăvirilor cu SARS Cov 2 nu a încetat, cramele nu vor permite accesul nelimitat al oaspeților. REZERVĂRILE PREALABILE SUNT INSISTENT RECOMANDATE – la telefoanele indicate în dreptul fiecărei crame de mai sus!