Cramele participante

#VinCuSolidaritate

Răul nu există, e doar absența binelui!

Te invităm la #VinCuSolidaritate și cu optimism din #DealuMare, ca să facem bine. Așa cum am promis, #NeVomCunoaste în week-end-ul 22-23 august cu porțile deschise la 10 crame pe care le poți vizita și degusta cu prietenii sau familia. Vom dona 10% din banii obținuți pe bilete și din celelalte vânzări efectuate cu această ocazie – prin Crucea Roșie România – către Spitalul din Mizil

 

După campania de binefacere de pe perioada stării de urgență provocată de boala CoVID 19 – constând în donații (de vinuri rare) către donatorii pentru cauzele de interes social #ScutPentruSpital și #CruceaAlbGalbena și soldată cu strângerea a peste 23.000 lei – cramele din Dealu Mare continuă să ajute sistemul sanitar din România, și anume Spitalul din Mizil.

22-23 august 2020

Weekendul cramelor deschise

Îți place să fii oaspete? Ne place să fim gazde!

Degustări, ateliere, muzică și evenimente gastronomice și culturale te așteaptă pentru o experiență deplină în această zonă viticolă – programul exact va fi comunicat pe parcurs.


Ia-ți ACUM BILETUL și beneficiezi de discount! Vino CU PRIETENII și beneficiezi de discount (pe lângă multă voie bună)!

#VincuSolidaritate

Termeni și condiții

Ce se va întâmpla la Evadarea în Dealu Mare?

Timp de 2 zile de week-end , 12 crame de top (plus a 13-a, prezentă cu vinurile și oamenii din spatele lor, dar care e în renovare și nu poate primi oaspeți) din renumita regiune vor fi gazdele bucuroase de oaspeți ale iubitorilor de vinuri, gastronomie, mâncare și cultură. Vizitatorii vor fi organizați pe grupuri în cadrul cărora să se poată respecta normele sanitare în vigoare și vor beneficia de tururi ghidate ale fiecărei crame și de câte o degustare de 4 vinuri reprezentative la fiecare dintre ele.
Specialiștii și iubitorii de vin care lucrează în crame vor răspunde întrebărilor și, suplimentar, vor fi organizate, pe parcursul celor două zile, diverse alte evenimente: degustări tematice de explorare, concerte, ateliere și diverse evenimente cultural-artistice cu care să te delectezi împreună cu prietenii, familia sau chiar singur.