🍷𝗖𝗿𝗮𝗺𝗮 Gramofon Wine

  • PROGRAM – incepand cu ora 12.00
  • CONTACT – Sabina Stroe-Bibescu / sabina.stroebibescu@gramofonwine.ro / 0763684199
  • BENEFICII – Participanții vor beneficia de un discount de 10% pentru intreg portofoliul de vinuri al cramei Gramofon Wine.

Vizita in crama noastra va incepe cu cateva minute de relaxare, in care invitatii vor fi intampinati cu patiserie proaspat scoasa din cuptor, cafea si racoritoare.

 

Vizita va fi urmata de povesti despre istoria locului si vinurile Gramofon Wine, o vizita in podgorie si in crama si bineinteles degustarea de vinuri din diferite soiuri.

 

Vinurile vor fi acompaniate de muzica live, atmosfera relaxata, povestile somelierilor nostri precum si un foc de tabara la lasarea serii.

PACHET DEGUSTARE VINURI – 125 RON / persoana ( pachetul include – peste 12 vinuri in degustare, apa plata, apa minerala, soft drinks, cafea – nelimitat, degustare vinuri din tanc sub indrumarea enologului)

PACHET GUSTARE RECE (PRANZ) – 75 RON / persoana ( pachetul include o selectie de branzeturi si mezeluri special conceputa in asociere cu vinurile din degustare)

CINĂ – 100 RON / persoana ( pachetul include un meniu special al chef-ului bucatar conceput special pentru ziua desfasuraii evenimentului, mai multe detalii privind meniul se vor stabili in momentul rezervarii)

Rezervă acum un pachet Gramofon!

Crame participante la Editia III

😷𝗡𝗼𝗿𝗺𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗦𝗔𝗥𝗦 𝗖𝗼𝘃 𝟮
* Pentru buna desfășurare a vizitelor în condiții de siguranță sanitară, cramele de mai sus vor permite accesul numai acelor oaspeți care:
  • acceptă să le fie luată temperatura la intrare și au mai puțin de 37,3 grade Celsius;
  • poartă măștile de protecție în toate situațiile care nu implică degustarea efectivă a vinurilor;
  • respectă distanțarea fizică pe toată durata vizitei;
  • semnează o declarație pe propria răspundere că își asumă exclusiv responsabilitatea pentru eventualele îmbolnăviri cu virusul SARS Cov 2.
  • În funcție de evoluția numărului de îmbolnăviri la nivel național și în funcție de situațiile locale apărute până la data evenimentului, cramele participante își rezervă dreptul de a anula, fără explicații suplimentare, evenimentul.
** Deoarece necesitatea protecției împotriva îmbolnăvirilor cu SARS Cov 2 nu a încetat, cramele nu vor permite accesul nelimitat al oaspeților. REZERVĂRILE PREALABILE SUNT INSISTENT RECOMANDATE – la telefoanele indicate în dreptul fiecărei crame de mai sus!